live cooking kerstbox

Deze kerstbox is gevuld met verse lokale producten. Onder begeleiding van onze koks kunt u tijdens de feestdagen uw 3 gangen diner zelf bereiden. U besteld uw box met ingredienten in de webshop of telefonisch, ontvangt deze in de week voorafgaande aan de kerstdagen en krijgt daarnaast een link met code naar een video waarin onze koks stap voor stap uitleggen hoe u dit menu moet bereiden.
Bestel in de shopHoe werkt het?

Wat kunt u bestellen?

onderstaande producten kunt u rechtstreeks in onze webshop bestellen.

We hebben de kerstbox voor mensen die gezellig met de familie willen koken en uiteraard kunt u het ook kant en klaar bestellen. 

wat zit er in het pakket?

– Alle ingredienten die u nodig heeft voor het 3-gangen menu die u samen met uw familie gaat bereiden.

– Een begeleidend schrijven met de stappen die u moet uitvoeren.

– Een link met wachtwoord waarop u samen met onze koks de verschillende gangen in uw eigen tempo gaat bereiden.

Voor wie?

Zowel voor particulieren als bedrijven is dit de uitgelezen mogelijkheid om in deze coronatijd mensen toch met elkaar te verbinden. Kerst is en blijft voor veel mensen een feest waarbij je als familie graag samen bent en een leuke avond/tijd door wilt brengen. Cateringservice op Dreef biedt gezinnen de mogelijkheid om als familie een heerlijk gerecht te bereiden onder begeleiding van onze top koks.

wat gaan we koken?

Onze top koks hebben een heerlijk 3-gangen menu samengesteld. De ingredienten vind u uiteraard in de box die in de week voorafgaande aan de kerstdagen bij u thuis bezorgdt wordt.

Voorgerecht
Als voorgerecht gaat u een zalmtaartje en heelijke pastasalade met carpacio maken.

Hoofdgerecht 
Het hoofdgerecht bestaat uit een gevulde varkenshaas. De vulling bestaat uit Pistache nootjes, mozerella, tomaat, pesto en parmaham, aangevuld met een zelfgemaakt aardapppelgratin met room, knoflook en geraspte kaas en sperzieboonrolletjes in spek.

Nagerecht
Als nagerecht gaat u een heerlijke chocolade-mint mousse maken.

Dranken en extra’s
Uiteraard mag een bijpassende wijn niet ontbreken en ontvangt u tevens van ons een waardebon voor een zak oliebollen die u een week later kunt besteden op onze geimproviseerde nieuwsjaarsstand in Eerste Exloermond.

 

Hoe werkt het?

1. U besteld in onze webshop de box met ingredienten. U kunt hierin aangeven voor hoeveel personen u een box nodig heeft.

2. u ontvangt in de week voorafgaande aan de kerstdagen uw box in huis met daarin de nodige informatie

3. U moet natuurlijk het een en ander voorbereiden. Hetgeen u goed moet voorbereiden staat uitgelegd op het begeleidend schrijven die in de box is meebezorgd.

4. Iedere gang wordt in een aparte video aan u uitgelegd. U kunt dit natuurlijk op eigen tempo uitvoeren en u kunt het samen met iemand anders doen. Of zelfs iedere gang door een ander familielid laten bereiden.

4. Zorg ervoor dat u een mobiele telefoon, laptop of tablet (uiteraard met een werkende internetverbinding) klaar hebt staan bij het aanrecht zodra u wilt beginnen met koken.

5. Het begeleidend schrijven bevat ook een toegangscode om de verschillende videos af te spelen. Zorg er dus voor dat u dit goed bewaard.

6. Start met koken en veel succes!

Wij maken veelal gebruik van streekproducten

Lokaal ondernemen vinden wij belangrijk en daarom werken wij veel
samen met ondernemers uit onze eigen omgeving.

BBQ

0