FEEST OP DE ZAAK?

Koken bij u in de tuin of tijdens het jaarlijkse personeelsfeest van uw bedrijf?
Op Dreef heeft enorm veel mogelijkheden om u van culinaire
hoogstandjes te voorzien.
Barbecueën op een heuse “Treinbarbecue” waarbij onze
koks de heerlijkste gerechten bereiden op het enorme
barbecuerooster en dat voor meer dan 100 personen tegelijk!
scroll voor uitlegBEL VOOR MAATWERK

Bedrijfsfeest of Personeelsfeest? Wij helpen u

Wanneer u een personeelsfeest organiseert is het de bedoeling dat het voor iedereen een geslaagd feest wordt. Wij helpen u graag met de opzet en organisatie en kunnen u zelfs volledig ontzorgen! 

Borrel

Een nieuwjaarsborrel, kerstborrel of zomerborrel, of gewoon zomaar een borrel? er zijn veel gelegenheden om een borrel te houden met het personeel. Vaak is een borrel van zichzelf al gezellig, maar moet deze wat op gang komen. Met leuke aankleding is dit al een stuk gemakkelijker. Onze lekkere hapjes en drankjes sluiten hier goed bij aan.

 

U organiseert een open dag op uw bedrijf?

De open dag op uw bedrijf moet natuurlijk tot in de puntjes geregeld zijn, zodat de gasten het beste van uw bedrijf zien. Uw gasten moeten in de watten worden gelegd. Iets wat u met een gerust hart aan ons over kunt laten. Samen met u stippelen we een plan uit en komen natuurlijk ook zelf met ideeën die we hebben opgedaan. Wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, dat de aankleding er perfect uit ziet en dat het uw bezoekers aan niets ontbreekt zodat u zich kunt richten op uw gasten.

Wij maken veelal gebruik van streekproducten

Lokaal ondernemen vinden wij belangrijk en daarom werken wij veel
samen met ondernemers uit onze eigen omgeving.

BBQ

0