FEEST BIJ U THUIS?

Koken bij u in de tuin of tijdens het jaarlijkse personeelsfeest van uw bedrijf?
Op Dreef heeft enorm veel mogelijkheden om u van culinaire
hoogstandjes te voorzien.
Barbecueën op een heuse “Treinbarbecue” waarbij onze
koks de heerlijkste gerechten bereiden op het enorme
barbecuerooster en dat voor meer dan 100 personen tegelijk!
scroll voor uitlegBEL VOOR MAATWERK

Verjaardag, tuinfeest, trouwen en nog veel meer…

Wij zijn cateringservice op Dreef en zijn een veelzijdige cateraar. Wij hebben jarenlang ervaring in alle facetten die het cateringvak rijk is. We kunnen voor u zowel het food, als non-food gedeelte verzorgen.

Op het gebied van eten en drinken heeft u bij ons ontzettend veel mogelijkheden. U kunt veel zelf doen, maar wij kunnen u natuurlijk ook ontlasten.

Ook de aankleding van de locatie kunnen wij volledig voor u verzorgen. Met een uitgebreid assortiment Non-food kunnen wij iedere locatie omtoveren tot een volwaardige feestlocatie. Mocht u bijvoorbeeld andere wensen hebben? Schroom niet om dit te vragen tijdens uw adviesgesprek met één van onze medewerkers. Wij werken samen met verschillende partners. Klik op de foto’s voor een uitgebreide portfolio van onze mogelijkheden.

Het belangrijkste motto is: “u volledig ontzorgen zodat u optimaal kunt genieten en uw dag tot een onvergetelijke te maken”. Van enkel het afleveren van hapjes tot aan een complete verzorgen met een tent en meubilair. Onze jaren lange ervaring op het gebied van catering gebruiken wij graag om u te adviseren en mee te denken over alle mogelijkheden.

Wij maken veelal gebruik van streekproducten

Lokaal ondernemen vinden wij belangrijk en daarom werken wij veel
samen met ondernemers uit onze eigen omgeving.

BBQ

0